Hervormde Gemeente Hellouw

Plantenverkoop

De jaarlijkse plantenactie wordt weer georganiseerd op zaterdag 22 april. Hiervoor kunt u weer diverse soorten planten bestellen van een goede kwaliteit voor een zomer en nazomer lang plezier en kleur in uw tuin. De bestelfolder met allerlei informatie is in Hellouw huis aan huis bezorgt. Maar bent u hem kwijt of wilt u er nog meer dan kunt u op de afbeelding hiernaast klikken om het bestelformulier te downloaden.

 

De bestellingen kunnen tot uiterlijk vrijdag 14 april worden doorgegeven. Dat kan door uw formulier in de brievenbus te doen op Korfgraaf 38 of De Hoenderkampen 3. Ook kunt u uw bestelling per email doorgeven op verkoop@hervormdhellouw.nl.

 

Op 22 april wordt er in Hellouw de struinroute georganiseerd en is er van alles in het dorp te vinden. Uw planten kunt u tijdens die struinroute afhalen van 11:00 tot 16:00.  Ook als u wat trek begint te krijgen van het struinen kunt u bij ons slaatjes kopen of een heerlijk kommetje soep.

 

Mocht u niet in staat zijn om de planten af te halen dan kunt u op uw bestelformulier aangeven dat u ze bezorgd wilt hebben. We komen ze dan bij u thuis afgeven.

 

We hopen op een mooie opkomst zodat Hellouw er weer een zomer lang fleurig bij zal liggen